Üç silahşörden hayata dair leziz, hafif gözlemeler.

Cumartesi, Kasım 05, 2005

Bayramsa...

Sevinçtir bayramlar, sevgidir, saygıdır..

Her şeye rağmen tebessüm edebilmektir, her kelimesinde umut verebilmektir bayramlar.. Bir el opmesi, sevginin saygıyla karşılandığı zamanlardır bayramlar..

Bir şeker kadar tatlı muhabbetlerin yapıldığı, samimiyetin insanların isteyerek karşılıksız birbirlerine ikram ettiği gunlerdir bayramlar.. Şefkattir, merhamettir, Herşeye karşı iyi olmaktır..

Bağışlamaktır, buyukluktur, ofkeye sessiz kalmaktır bayramlar.. Sevindirmektir ve bu sevinçlerle sevinmektir bayramlar.. Hatırlamak ve iyilikle anmaktır, kotuluklerin kırgınlıkların unutulduğu sihirli zamanlardır..

Bir iç temizliği ve kalbin samimiyetle yuzde tebessum olarak gozukmesidir bayramlar..

Yardım etmektir, el uzatmaktır ve yanında olmaktır bayramlar.. Guven tazelemektir, dostluğun bir kez daha garanti suresini uzatmaktır.. Sevgilere sevgi katmak muhabbeti bir kez daha arttırtma fırsatıdır bayramlar..

Gözlerle sevginin ve saygının ifade edildiği hurmetin varlığının hissedildiği.. Şıklığın temizliğin doruklarda olduğu hoş görünün gönüllerde çoştuğu zamanlardır bayramlar..

Herşeye rağmen ümitlerin alevlendiği güzellikler adına insanın cesaretlendiği anlardır bayramlar..

Dünyada olan bir bir hadisenin, insanlık adına utanç verici manzaraların yanında bugunler bayramsa.. Bayramınız mubarek olsun.. Kalpleriniz sevgiyle dolsun.. İyi dileklerin gunudur bu anlar, hepinize iyi bayramlar...

1 Yorumlar:

Anonymous Adsız dedi ki...

İyi bayramlarrrr

6:32 ÖS

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfa